Afgesloten werkplek

Veel dagelijkse werkzaamheden vinden plaats in een open ruimte, zoals een kantoortuin, waardoor mensen behoefte hebben aan een werkplek waar men stil kan werken. Een open kantooromgeving kan voor veel rumoer zorgen waardoor de productiviteit van personeel daalt. Hiervoor biedt een kant en klare stille werkplek de oplossing, namelijk de MuteCube.

Stil werken en productiviteit verhogen dankzij stille werkplek

Als u de productiviteit van uw personeel wilt verhogen en hier geen verbouwing aan te pas wilt laten komen, kiest u voor de MuteCube. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat open werkruimtes, zoals een kantoortuin, tot productiviteitsverlies leidt. Dit in tegenstelling tot de MuteCube, waar efficiënte besprekingen plaatsvinden, men stil kan werken of (vertrouwelijke) telefoongesprekken kunnen worden gevoerd. De stille werkplek leidt tot een verhoogde productiviteit omdat werkzaamheden niet plaatsvinden in een rumoerige kantooromgeving.

Profiteer van de voordelen die de MuteCube biedt

Kiest u voor de MuteCube four of de MuteCube one, dan profiteert u van diverse voordelen:

  • Hoogste geluidsisolatiewaarde van circa 45 dB;
  • Design op maat en volledig aanpasbaar op uw bedrijfsinterieur;
  • Altijd een passende oplossing dankzij de keuze uit twee modellen;
  • Comfortabel interieur;
  • Plug & Play zonder verbouwing.

Informeer naar de mogelijkheden en vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over de mogelijkheden over de stille werkplek waar uw personeel stil kan werken? Wilt u meer weten over de terugverdiencalculator? Of wilt u een offerte aanvragen voor een van de twee modellen? Neem contact met ons op en bel naar 0497 514791. Wij vertellen u graag meer over de MuteCube.

Meer interessante pagina’s:

Menu