Belcel

Bent u op zoek naar de belcel van nu waar u ongestoord (vertrouwelijke) telefoongesprekken kunt voeren? Zonder rumoer van collega’s? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van MuteCube. Dit zijn kant en klare geluidscabines die voor verschillende doeleinden ingezet kunnen worden, als belcabine of stiltewerkplek bijvoorbeeld. Informeer naar de mogelijkheden voor uw organisatie.

MuteCube one: de ideale belcel voor op kantoor

Wilt u dat uw personeel telefoongesprekken voert in een belcabine zonder dat collega’s gestoord worden of zonder dat u gestoord wordt in een rumoerige kantooromgeving? Dan biedt de MuteCube one voor u de uitkomst. Het is de belcel anno nu die u geheel kunt aanpassen op het interieur van uw bedrijfsomgeving. Bovendien profiteert u van een hoge geluidsisolatiewaarde van circa 45 dB. Het is een oase van rust waar u efficiënt kunt werken en (vertrouwelijke) telefoongesprekken kunt voeren. Deze isolatie werkt van binnen naar buiten én van buiten naar binnen. Dankzij het formaat van circa 1,24 bij 1,24 is deze belcabine praktisch overal te plaatsen en geschikt voor één persoon. Andere voordelen van de MuteCube zijn:

  • Comfortabel interieur;
  • Plug & Play zonder verbouwing.

Naast de MuteCube one is er nog een andere variant van de belcel. Dit is de MuteCube four. Deze afgesloten werkplek is ideaal voor besprekingen van vier personen of conference calls, maar ook als medewerkers op een rustige werkplek efficiënt willen werken.

Meer interessante pagina’s:

Menu