Geluidsdichte cabine

Een geluidscabine, of stiltewerkplek, wordt te koop aangeboden bij MuteCube. Deze geluidscabines hebben de hoogste geluidsisolatiewaarde waarin uw medewerkers in alle rust kunnen werken en onderling (vertrouwelijke) gesprekken kunnen voeren. De stiltewerkplek wordt kant en klaar geleverd en is in principe overal te plaatsen zonder dat een verbouwing noodzakelijk is. Een geluidscabine kopen die perfect past bij uw kantoorinterieur is bij MuteCube gemakkelijk en u ontvangt een uitstekende service.

Geluidscabine te koop gevraagd? Kies voor MuteCube!

De geluidscabine die te koop is bij MuteCube is uiterst geschikt voor uw organisatie. U profiteert namelijk van diverse voordelen. Zo is de stiltewerkpek volledig aanpasbaar aan uw bedrijfsomgeving. Er wordt namelijk gewerkt met uitwisselbare panelen waarvan het design aan uw wensen kan worden aangepast. De twee modellen van MuteCube zijn te plaatsen én te verplaatsen zonder dat u overlast ervaart: geen verbouwing. Vanzelfsprekend zijn de geluidscabines voorzien van comfortabel interieur, instelbare ventilatie en de noodzakelijke technische faciliteiten. Het belangrijkste van een stiltewerkplek is de geluidsisolatiewaarde. De geluidscabines van MuteCube hebben een geluidsisolatie van circa 45 dB. Dit houdt in dat het in de cabine net zo stil is als in een bibliotheek. Zo kunt u in een oase van rust efficiënt werken.

Diverse types geluidscabines

Wilt u een geluidscabine kopen bij MuteCube? Dan kiest u uit de volgende geluidscabines:

  • MuteCube one: een telefooncel anno nu van 1,24 bij 1,24 die ideaal is voor het voeren van telefoongesprekken of wanneer u in alle rust wilt werken in een rustige omgeving.
  • MuteCube four: vanwege de formaten van circa 2,05 bij 2,05 is deze stiltewerkplek geschikt voor conference calls, vergaderingen of wanneer u rustig wilt werken.

Meer interessante pagina’s:

Menu