Bekend van TV!

De MuteCube op tv in een speciaal programma voor innovatieve en duurzame producten.

BEKIJK HET VIDEOFRAGMENT

Effectief werken in kantoortuinen

.

Er wordt steeds vaker gewerkt in kantoortuinen. Logisch en terecht. Een keerzijde van werken in kantoortuinen is echter dat de productiviteit er aanzienlijk onder kan leiden. Medewerkers moeten wel de mogelijkheid hebben om zich terug te trekken zodat ze ongestoord en geconcentreerd kunnen werken. Ook hardop bellen in een kantoortuin is uiteraard niet bevorderlijk voor de prestaties van collega’s.

Uit onderzoeken blijkt dat medewerkers in een kantoortuin tot wel 86 minuten per dag productiviteitsverlies hebben. Het is dan ook zeker de moeite waard om te investeren in rustige werkplekken, overlegruimtes en belcabines.

.

Voor meer informatie lees dit interessante artikel van Timemanagement.nl of download het volledige onderzoeksrapport. In dit onderzoek leest u o.a. dat in bedrijven met kantoortuinen het ziekteverzuim tot ruim 60% hoger ligt en dat er wel 50% meer fouten worden gemaakt.

Ook dit artikel d.d. 02-11-2017 uit de Belgische krant De Morgen is zeer zeker het lezen waard: Muren op kantoor: mag het weer?

.

Via onderstaande rekentool krijgt u een indicatie van het mogelijke rendementsverlies binnen uw organisatie en het potentieel dat uw investering in een MuteCube biedt. Wij adviseren één MuteCube per 16 medewerkers; als richtbedrag voor de investering kunt u € 500 à € 1.000 per medewerker aanhouden. In de rekentool doen we de aanname dat een medewerker ca. 10% van de werktijd in een MuteCube spendeert.

.

Aantal FTE werkzaam in kantoortuin:
Aantal werkuren per week voor een FTE:
Gemiddelde loonkosten per uur:
toelichting
Productiviteitsverlies per dag in minuten:
toelichting
Investering in MuteCube:
toelichting
Uw e-mailadres (voor ontvangst per e-mail):
  

Proefplaatsing

Wilt u de MuteCube liever eerst tijdelijk proberen? Dan kan! Middels een proefplaatsing van 3 maanden kunt u alle voordelen van de MuteCube zelf ervaren. Tijdens de proefperiode wordt een volledig afgewerkte MuteCube in neutrale kleurstelling bij u geplaatst. Na de proefperiode kan de MuteCube volledig naar uw wens worden aangekleed en ingericht*.

De kosten van de proefplaatsing zijn € 1.350 voor een MuteCube one en € 2.350 voor een MuteCube four**.

Indien u na de proefperiode besluit de MuteCube aan te schaffen, worden de kosten van de proefplaatsing in mindering gebracht. Het aantal voor proefplaatsing beschikbare MuteCubes is beperkt, dus vraag uw proefplaatsing tijdig aan.

*Hiervoor ontvangt u van ons t.z.t. een separate offerte.  **Exclusief reis- en kilometerkosten.

Leasing

Gaat uw voorkeur uit naar leasing in plaats van koop? Dat kan! Neem contact met ons voor een leaseofferte op maat.

De leasingperiode voor een naar uw wens afgewerkte en aangeklede MuteCube bedraagt 36 maanden. Een neutrale MuteCube kunt u reeds leasen vanaf 12 maanden.

Volg ons voor het actuele nieuws ook op Facebook en LinkedIn.

Logo Facebook Logo LinkedIn

Contact

Heeft u vragen of wenst u een offerte te ontvangen? Wij horen graag van u! U kunt ons bereiken via info@mutecube.nl of telefonisch 0497 514791.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

MuteCube is een product van:

De Haas & Heesterbeek bv
Meerheide 120
5521 DX Eersel
www.dehaasheesterbeek.nl

Complete rust en privacy met de MuteCube. Kantoren, scholen en beurzen. Er zijn veel plekken waar mensen in een open ruimte werken, maar tegelijkertijd behoefte hebben aan stilte en privacy. MuteCube is daarvoor veruit de beste én mooiste oplossing

MuteCube is een product van:
De Haas & Heesterbeek bv

Meerheide 120
5521 DX Eersel
www.dehaasheesterbeek.nl

© 2016 - MuteCube
Mutecube is een geregistreerde merknaam van De Haas & Heesterbeek B.V.