Geluidsisolatie kantoor

Met kwalitatieve geluidsisolatie voor uw kantoor kunt u de productiviteit van uzelf en uw werknemers aanzienlijk verbeteren. Dankzij MuteCube creëert u een comfortabele stiltewerkplek op kantoor en verbetert u de geluidsreductie. De verschillende MuteCube modellen zijn helemaal geluidsdicht en passen in iedere kantoorruimte.

Kwalitatieve geluidsisolatie specifiek voor uw kantoor

Om efficiënt te kunnen werken is een rustige werkomgeving noodzakelijk. Een MuteCube heeft een uitstekende geluidsisolatie. Hierdoor ontstaat zelfs in een rumoerig kantoortuin een stilteruimte waar de geluiden van buiten niet in doordringen. Bovendien kan de buitenkant van de MuteCube perfect worden aangepast aan uw huidige kantoorstijl. Hierdoor is het echt onderdeel van uw kantoor en blijft de geluidsisolatie bij ieder design optimaal. De MuteCube is in twee formaten verkrijgbaar:

  • De MuteCube one. Deze heeft de grootte van een telefooncel (ca. 1,24 bij 1,24 meter). Ideaal voor het voeren van een vertrouwelijk telefoongesprek of als rustige werkplek voor één persoon.
  • De MuteCube four. Deze heeft een groter formaat (ca. 2,05 bij 2,05 meter) en is uiterst geschikt als afgesloten werkplek of overlegplek.

Geluidsreductie op uw kantoor

De geluidsreductie in uw kantoor van de MuteCube is circa 45 dB. Dit houdt in dat het zelfs in een rumoerig kantoor zo stil wordt als in de leeszaal van een bibliotheek. De geluidsreductie is dus zeer sterk en werkt zowel van buiten naar binnen als van binnen naar buiten. Hierdoor is de MuteCube ook ideaal om vertrouwelijke (telefoon)gesprekken in te voeren.

Meer interessante pagina’s:

Menu