Office Booth

Op zoek naar een office booth waar u of uw werknemers in stilte kunnen werken? Dan is de MuteCube ideaal voor u! U kiest voor uw kantoor uit een compacte phone booth of een ruimere afgesloten werkruimte. Beide varianten hebben een uitstekende geluidsisolatie en worden snel en zonder verbouwing vakkundig geïnstalleerd. De perfecte office booth voor uw kantoor

De MuteCube heeft een hoge geluidsisolatiewaarde van circa 45 dB. Hiermee creëert u snel en gemakkelijk een stiltewerplek waarin het, zelfs in een rumoerige kantooromgeving, net zo stil is als in een bibliotheek. In de office booth kunnen uw werknemers zich beter concentreren, wat hun productiviteit bevordert. De werkruimte wordt volledig kant en klaar bij u op kantoor geleverd en door een bekwame monteur geïnstalleerd. Daarnaast profiteert u met een MuteCube van de volgende voordelen:

  • Design op maat: het design is perfect aan te passen aan uw huidige kantoorstijl.
  • Comfortabel interieur: de MuteCube is voorzien van comfortabele zitplaatsen, verlichting en ventilatie.
  • Duurzaam: de MuteCube bestaat uit FSC-gecertificeerd hout en gerecyclede materialen.

De telefooncel voor privégesprekken

Wilt u een vertrouwelijk telefoongesprek voeren, maar het zicht op collega’s of werknemers niet verliezen? Dan is de phone booth de ideale oplossing voor uw kantoor. De geluidsisolatie van MuteCube werkt namelijk van buiten naar binnen én van binnen naar buiten. Door zijn formaat van 1,24 bij 1,24 meter is de phone booth bovendien geschikt voor één persoon en praktisch overal op kantoor te plaatsen.

Meer interessante pagina’s:

Menu